fredag 7 november 2014

Småbåtshamn och Bergsjö kyrka .
 Prästgården10 kommentarer:

 1. hej vackra bilder tänker tillbaka på vår semester
  hälsningar Frank

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Frank , ni får göra om er semester :) // Mvh Anita

   Radera
 2. Så underbara bilder och speciellt det lilla huset med spegelbild!

  SvaraRadera
 3. Ja men på den där "lilla" flotten vill jag ju bo!! Eller sommartid iallafall...Bergsjö...ja så långt upp kom vi ju aldrig, tyvärr. Som jag sagt/skrivit förr, tänk så många vackra platser det finns som man inte upptäckt än. Eller jag då...
  Underbara bilder som vanligt!
  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Rigmor :) Ja visst är den lite gullig , den lilla flotten . Gillar den jag också . Ja Bergsjö är fint , synd att man ofta blir hemmablind bara . Kramar // Anita :)

   Radera
 4. Helt fantastiska bilder som du visar i det här inlägget. Här har du tydligen varit vid rätt plats vid rätt tillfälle.
  Ha en fin vecka! /SA

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack S-A :) Jo nog kom jag rätt denna gång , det skiftar ju så fort så oftast hinner man inte med sig // Anita :)

   Radera
 5. Länge sen jag var in och tittade på dina bilder nu. Men de är som vanligt helt magiska, jag bara njuter. Det kommer ta lång tid att gå igenom allt. Jag tänkte försöka börja blogga igen. anledningen till min långa paus är att jag har haft ett jobbigt år med tråkigheter. Men nu hoppas jag att vi "syns" snart igen.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Nilla :) Så glad jag blir att återse dig , har saknat dig . Läste vad som hänt och förstår att det varit ett tufft år . Många många kramar från mig Anita

   Radera