måndag 29 september 2014

Blacksåsvallen / Forsa socken . Inlägg 2 Konstaterade att här satsas det på boende i olika variationer .
Visst är denna fågelholk häftig , ja klart annorlunda är den och den är nog menad för den som vill ha det där lilla extra .
En härlig höstdag har åter gått mot sitt slut och jag tillbringade den på detta vackra ställe och tackar ödmjukast för att jag fick möjligheten att vandra här i detta paradis på en av vallarna djupt inne i  Hälsinglands djupa skogar .


6 kommentarer:

 1. mooi om zo terug te kunnen kijken en dat het ook goed word onderhouden.

  SvaraRadera
 2. Så fina bilder du har lagt in här, från en härlig och till synes avstressande miljö.
  Hälsningar /SA

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack S-A , ja nog var det idylliskt i denna miljö // Anita :)

   Radera
 3. Underbart berättade, både med bild och ord! Ser att vi uppskattar samma saker, att det bevaras och vårdas och att man har glädjen sen att besöka och beundra. Tur att det finns eldsjälar som förstår betydelsen av att visa kommande generationer hur livet en gång var. Och livet var säkert inte till det sämre heller alla gånger...Som jag skrev tidigare, hälsingegårdarna fastnade verkligen i mitt inre. Liksom alla vackra hus i Dalarna. Nu vet och förstår jag att det inte är alldeles gratis att rusta upp, men för den som har möjlighet, ja då tror jag att man verkligen får en plats att trivas på. Om inte annat så kan man väl bosätta sig i en liten rostig mjölkkanna...
  Ha det gott och hoppas att du har en lika vacker höstdag som vi har här!!
  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Rigmor :) Jo jag har också sett att vi uppskattar samma saker . ångrar inte en sekund att jag började blogga då man hittar igen bloggvänner som delar ens intresse :) Kramar // Anita :) Ja visst är mjölkannan häftig :)

   Radera