måndag 6 oktober 2014

Kattvikskajen / Hudiksvall


6 kommentarer:

 1. Hej Anita! Får man så fina bilder som du visar här kan det vara värt att vänta lite innan man drar igång fotandet. Blev ju jättefina bilder.
  Tack för din kommentar hos mig. På din fråga har jag inget vettigt svar. Ska vid tillfälle kolla om jag har en punkt som spökar...
  Ha en fin vecka! /SA

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen Tack S-A :) Jo du har rätt ibland är det värt att vänta lite // Anita :)

   Radera
 2. - Halloj i norr.
  - Det var verkligen värt att vänta på. Kanonfina bilder
  hela serien !
  - Ha det bra !
  Hälsar Henning och Blondin-Ida....:o)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycke :) Så glad jag blir över era ord nu // Anita :)

   Radera
 3. Väl värt väntan...eller det ska jag säga som sitter här, utan spindelnät med invånare...!! För nu ska jag inte vara kaxig utan erkänna att jag också har en viss fobi för dessa djur, fast det har blivit bättre med åren. Men bilderna blev fantastiska, och nu skäms jag nästan för att vi susade rakt igenom Hudiksvall för att komma ut till kusten...Å det där med stativ, det är ungefär som med paraplyn, de står där de står när man som bäst behöver dom.
  Här är det en riktig höstdag, det viner i knutarna och går igenom märg och ben. Jag som dragit ut på trädgårdsarbetet länge får skylla mej själv, för nu är det inte roligt att hållas utomhus.
  Ha det gott!!
  Kram kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du :) Jo fast ändå tycker jag att blivit "lite" bättre då det gäller dom flerbenta förstår inte att man kan vara så rädd för nått så litet , ärligt känner jag mig lite löjlig men å andra sidan så har jag sett vuxna män få samma "beteende" som jag då dessa djur kommer för nära haha . Kramar // Anita :)

   Radera