lördag 23 november 2013

Nu har det vita landat även här . Så nu är hösten ovillkorligen slut .


14 kommentarer:

 1. Ingen snö här...men jag längtar efter den! :)) Jättefina bilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ingen snö här heller just nu , längtar efter lite vitt på backen jag också :)

   Radera
 2. Så jättefina bilder! Här hos oss har vi också lite snö, det blir ju ljusare men det blir ju också halare....längtar till svampsäsongen....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Jo svampsäsongen försvann lite för snabbt , just nu längtar jag efter lite snö då det blir ljusare och vackrare ute , är så trött på "svarthalkan" på vägarna nu .

   Radera
 3. Så vackert den första bilden . även dom andra men jag gillar ju vitt i lämpliga mängder ,kram Nette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Nette men det vita vackra försvann snabbt här med // Kram :)

   Radera
 4. Ja här har vi fått lite snö...i ganska så lagom mängd....'n....Nita, vad är det för svampar på bild 5??? Jag har passerat sådana några gånger men har ingen aning om vad det är för sort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmm undra om du menar Röksvampen som ser ut som små bollar på stubben // Kram

   Radera
 5. Hej... kom hit genom Carina här ovanför... trevligt!
  Har tittat runt lite och du visar väldigt många fantastiska bilder... gillar dem mycket. Dessutom lite tips om resmål om man kommer norröver - tack för det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anki så roligt att du hittade hit :) Ska kolla in din blogg jag med :) Och tack för din kommenatr blir så glad då någon skriver :)

   Radera
 6. Jättefina bilder som ger både höst och vinterkänslor. Lite snö men isen tar sig efter mildvädret så nu har vi snart riktig vinter. Tänkte på dig idag, vandrade runt i ett område med gamla byggnader och önskade att jag kunde se det du ser och fångar så fint. Funkar inte att fota så vida vyer för mig, blir mest detaljer.
  Allt gott.
  M
  Allt gott
  M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack nu fick du mig att sitta och storle , du som är kanon på foto ju :) Men tack för dom orden jag blir så glad . / Ha det bra du med :)

   Radera
 7. Hej vännen, här är ingen snö ännu, lite lagom kallt har vi och idag när jag cyklade hem från jobbet cyklade jag förbi en som klippte sin gräsmatta, det var en lustig känsla att både se och höra så här i december ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du:) Nu är snön borta och ärligt så längtar jag efter den i måttliga mängder så klart , vill inte ha metervis av det vita ändå och ja jag förstår att det såg lustigt ut med gräsklipparen nu :)))

   Radera