lördag 23 november 2013

Hösten 2013


7 kommentarer:

 1. Ingen snö här...men jag längtar efter den! :)) Jättefina bilder!

  SvaraRadera
 2. Så jättefina bilder! Här hos oss har vi också lite snö, det blir ju ljusare men det blir ju också halare....längtar till svampsäsongen....

  SvaraRadera
 3. Så vackert den första bilden . även dom andra men jag gillar ju vitt i lämpliga mängder ,kram Nette

  SvaraRadera
 4. Ja här har vi fått lite snö...i ganska så lagom mängd....'n....Nita, vad är det för svampar på bild 5??? Jag har passerat sådana några gånger men har ingen aning om vad det är för sort.

  SvaraRadera
 5. Hej... kom hit genom Carina här ovanför... trevligt!
  Har tittat runt lite och du visar väldigt många fantastiska bilder... gillar dem mycket. Dessutom lite tips om resmål om man kommer norröver - tack för det :)

  SvaraRadera
 6. Jättefina bilder som ger både höst och vinterkänslor. Lite snö men isen tar sig efter mildvädret så nu har vi snart riktig vinter. Tänkte på dig idag, vandrade runt i ett område med gamla byggnader och önskade att jag kunde se det du ser och fångar så fint. Funkar inte att fota så vida vyer för mig, blir mest detaljer.
  Allt gott.
  M
  Allt gott
  M

  SvaraRadera
 7. Hej vännen, här är ingen snö ännu, lite lagom kallt har vi och idag när jag cyklade hem från jobbet cyklade jag förbi en som klippte sin gräsmatta, det var en lustig känsla att både se och höra så här i december ;)

  SvaraRadera