måndag 14 oktober 2013

Det positiva med bilder på nätet och det negativa som bl.a bildstölder .

Det positiva är alla underbara människor där ute som jag får kontakt med både på det ena och det andra viset .
Bl.a så hörde en man av sig och berättade "bygd historia" som jag inte hade en aning om och har även visat mig vackra äldre bilder från den orten . Jag är så enormt tacksam :) Ja bla därför att jag fick veta historia tex om denna grind som min mor passerat igenom så många gånger då hon som ung jobbade på detta ställe .
Denna vackra grind gjordes förra sekelskiftet av en man Erik Nilsson Frid  som drev Gästgiveriet  med sin fru . Grinden är enormt välgjort då den än idag står så vacker på sin ursprungsplats .


Sedan till det som är mindre roligt och fick mig på tankar att jag skulle lägga av och släcka ner bloggen . Då jag på kort tid hittade tre foton som stulits ifrån mig av en firma och som lever på att göra "reklam , annonser och dyligt " åt olika företag . Jag blev enormt ledsen att dom tjänade pengar på mina foton .

4 kommentarer:

 1. Ojdå inte kul med bildstöld ,däremot kan man ju fråga då är det ju en helt annan sak .Fortsätt du och ta fina bilder .Hinner inte skriva så många kommentarer men är alltid in och läser ,kram Nette

  SvaraRadera
 2. Fy så trist att det ens ska behöva hända och jag förstår verkligen att du blev upprörd och ledsen. Det ligger en hel del arbete bakom varje bild och inlägg som givetvis ska respekteras.
  Bra att det uppdagades. Har också funderingar på hur man ska kunna säkerställa sina bilder på ett sätt som inte tar all ens energi i anspråk.
  Bilden på grinden är verkligen fin och så kul att du har anknytning till den genom din mor.
  Hoppas du fortsätter med dina intressanta inlägg och fina bilder.
  Kram
  M

  SvaraRadera
 3. Ja det är verkligen tråkigt! Det samma hände mej och jag upptäckte det av en slump....och det får en att undra om fler bilder blivit stulna...?

  Den första bilden är verkligen toppenfin!! :)

  SvaraRadera
 4. Sorry to hear people are stealing your pictures. Your photos are wonderful.

  SvaraRadera