torsdag 9 maj 2013

Humlorna

Just nu pågår ett upprop bland bloggare att rädda humlor , som är utrotningshotade , och det hade jag själv ingen aning om . Går bland annat att läsa om detta på Trädgårgsforum , jag lägger ut en länk http://www.alltomtradgard.se/forum/tradgard/tradgardsforum/radda-humlorna-207520 och det är Anne i Norge med bloggen http://moseplassen.com/ som startat detta upprop  .
Jag fick min uppmaning för någon dag sedan av http://gronaanemone.blogspot.se och jag skickar den vidare till http://prinsessapaarten.blogspot.se/ och http://diamanten62.blogspot.se/ och hoppas att ni sänder den vidare . Har sett bloggar som inte bara lagt ut bilder på riktiga humlor utan även bakverk som här tex  https://www.google.no/search?q=cupcake+bumblebee&client  ja fantasin har nog inga gränser :) Jag lägger ut några foton som är arkiverade från ifjol , då jag inte lyckats att fånga några på bild nyligen .Ha en fortsatt trevlig helg allihopa .

4 kommentarer:

 1. humlorna är nog dom härligaste och mest fotograferade vi värnar alltid om humlorna ,brukar bära ut dom om dom inte hittar ut osv ,kram nette

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo visst ät det så Nette , jag brukar också bära ut dem då dom kommer in :) // Kramar

   Radera
 2. Självklart för jag uppmaningen vidare, kramar.

  SvaraRadera